Google-mainonta

Google hakukone mainonta

Valitettavasti kilpailu näkyvyydestä on niin kovaa, etteivät hienot ja hakukoneoptimoidut kotisivut aina riitä. Jotta tavoitat asiakkaasi, nettisivusi tulisi olla hakutuloksissa ensimmäisellä sivulla ja vielä mieluiten ensimmäisen viiden hakutuloksen joukossa. Ensimmäiset viisi nettisivua hakutuloksissa kahmivat suurimman osan klikkauksista ja liikenteestä.

Kova kilpailu hakukone näkyvyydestä tarkoittaa usein, että maksullinen mainonta on välttämätöntä tuloksien saamiseksi. Google-mainonta eli Google AdWords palvelun käyttäminen on oleellisin tällöin, vaikka myös muut hakukoneet on hyvä huomioida. Google hauissa tehdään yli 90% kaikista hauista, joten maksullisessa mainonnassa on luontevinta keskittyä siihen.

Google AdWords kampanjan käynnistäminen on tehty helpoksi ja moni voi sen tehdä itsekin. Google Adwords laskutus perustuu sivustolla vierailijoiden määrän, joten maksat vain siitä kun joku tulee nettisivuillesi mainoslinkkisi kautta. Tehokkuuden varmistamiseksi ja turhien sudenkuoppien välttämiseksi kannattaa kuitenkin useimmiten turvautua ammattilaisen apuun.

Meiltä saat palveluna Google Adwords kampajan startin ja ylläpidon. Sinä päätät budejetista ja me pyrimme budjetin rajoissa saamaan sinulle mahdollisimman paljon potentiaalisia asiakkaita. Pienemmille yrityksille usein riittää 100 – 500 euron kuukausibudjetti kun kampanja on oikein optimoitu.

 
Google hakukone mainonta

Google-AdWords kamppanjan avaus alkaen 95€/Alv0

Google-AdWords kampanjan avaushinta sisältää yhden Google hakukonemainoksen suunnittelun, julkaisun ja optimoinnin kuukaudeksi. Hintaan ei sisälly Googlen veloittamat klikkaus maksut ja muut mahdolliset Googlen tai kolmansien osapuolien maksut.

Kampanjan ylläpito alkaen 75€/kk

Sisältää yhden jo luodun kampanjan ylläpidon ja jatkooptimoinin. Hintaan ei sisälly Googlen veloittamat klikkaus maksut ja muut mahdolliset Googlen tai kolmansien osapuolien maksut.
Ota yhteyttä

Some-markkinointi

Kun katselet ympärillesi kaupan kassajonossa, työpaikan kahvihuoneessa tai lähes missä vaan missä on ihmisiä, näet ihmisiä älypuhelimet kädessä selaamassa Facebookkia, tykkäilemässä instagram kuvista tai katsomassa videoita YouTubessa.

Yrityksen tarvitsee mennä sinne missä asiakkaat ovat, kuuluu vanha sanonta.  Menestyminen sosiaalisen median moninaisessa, sisältöä ja uutisvirtaa tulvivassa maailmassa voi olla hankalaa eikä tuota tuloksia helposti. Toisaalta monen yrityksen on vaikeaa tai mahdotonta omien resurssien puitteissa löytää tehokkaampaa tapaa markkinoida kuin sosiaalisen median massiivinen koneisto.

Markkinointi, tai oikeammin markkinoinnin suunnittelu sosiaalisessa mediassa alkaa kuin minkä tahansa yritystoiminnan johtaminen. Ensin tarvitaan strategia ja sen avulla lähdetään toteuttamaan markkinointia. Strategia vastaa kysymykseen miten? Se kertoo mitä tehdään, jotta yritys saavuttaa tavoitteensa ja visionsa.

Vision ja tavoitteiden avulla voidaan lähteä miettimään mikä on yritykselle sopiva strategia somemarkkinoinnissa. Somemarkkinoinnissa yleisimpiä tavoitteita on:

  • Yrityksen tunnettuuden ja brändiarvon kasvattaminen
  • Asiakkaiden sitouttaminen
  • Vuorovaikutuksen kasvattaminen
  • Positiivisen työnantajamielikuvan viestiminen
  • Verkkosivun liikenteen kasvattaminen
  • Liidien luonti
  • Suoramyynti kanavassa
  •  

Markkinointi sosiaalisessa mediassa on ennen kaikkea sisältömarkkinointia. Yrityksen tuottaman sisällön tulee olla asiakkaalle arvokasta ja kiinnostavaa. Sisältö on asiakkaita, ei yritystä varten. Mieti mistä asiakkaasi on kiinnostunut ja tarjoa asiakkaalle hyötyä sen sijaan, että tyrkytät tuotteitasi. Keskustelu on hyvästä, joten muista kysyä asiakkailtasi.

Sosiallisessa mediassa voidaan markkinoida niin orgaanisesti kuin maksetustikin. Yleensä yrityksen tarvitsee tehdä näistä molempia. Kuten todettua aikaisemmin, some pursuaa sisältöä, eivätkä postauksesi välttämättä edes näy seuraajillesi ilman rahallista panosta.

Ota meihin yhteyttä ja pohdimme yhdessä mikä on paras strategia sinun yrityksellesi.

Sosiaalinen media ja kannattava some-markkinointi

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen strategia konsultointi

Tarjoamme puolen tunnin konsultoinnin ilmaiseksi. Tapaaminen järjestetään etäyhteydellä, joko Skype- tai WhatsApp-puheluna. Keskustelemme lyhyesti yrityksesi tilanteesta ja siitä miten yrityksesi voisi hyötyä somemarkkinoinnista.

Meillä on kaikessa työssä laskutus perustana 55€/tunti/Alv0

Yrityksesi tilanteesta ja tarpeesta riippuen tarjoamme palveluitamme joko tuntiperusteisella laskutuksella tai kamppanja hinnoiteltuna.
Ota yhteyttä

Seuraa meitä

© 2021 All Rights Reserved Nettiville.fi (2954986-5)
Kirjaudu sisään
logo nettiville nettisivut ja verkkokaupat

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja palvelun kehittämiseksi. Lue lisää evästeistä.